Överraskad

Ikväll blev man då överraskad på bästa sätt! Där sitter man ( i brist på annat) i soffan och hör mitt i allt "klappret" från ett par skor i hallen, trodde det var Sarah som prövade skor inför kvällens "outfit" men det visade sig vara Emma som kommit hem!!! Oh shit vad glad jag blev - kramade henne som om jag aldrig ville släppa henne igen!!! Men nu är all three of them ute och partajar och jag ska strax ta djuren med mig och dra till majbrasan, Hasse & Marie är redan där och ostkorvarna väntar! Ingen Valborgs utan ostkorv, it's tha shit!

Härligt


Håhåjaja

....skulle egentligen behöva börja röja litegranna men pausade vid  datorn en stund, vet som inte riktigt var jag ska börja...pricken över i var att en av hundarna spytt i soffan - jipiiie vad skoj - eller så inte :( Nä, det här var ett bortkastat inlägg - jag vet - återkommer när inspirationen flödar mera!

lådor....!


Snart Valborgs....

....och här sitter jag och gör absolut ingenting....ser på en massa bananlådor som ska proppas fulla i en massa böcker & annat "crap"...som det ser ut nu kommer det att gå åt miljoner av dom (lådorna - inte böckerna) innan det är packat klart *suckar* En sak är då säker - jag är då ingen "flyttmänniska", tycker mest det är jobbigt och tråkigt och ser hellre till målet än allt däremellan.... Men, men - nångång ska det ju bli klart i a f. Var om och kikade idag hur det går med reparationerna och det var "full rulle" i alla rum så det lär ju säkert bli klart till 1 juni :)